Recept, ktorý vám zaberie trochu času, ale umožní vám chvíľu príjemnej introspekcie s vynikajúcim gastronomickým výsledkom.
Suroviny
- Lístkové cesto 250 g
- Tekvica 200 g
- Kozí syr 100 g
- Hubová zmes 100 g
- Varené gaštany 50 g
- Med 4 čajové lyžičky
Postup
1. Lístkové cesto vyvaľkajte na tenko.
2. Nakrájajte ho na štvorce s priemerom asi 10 cm.
3. Formy vyložíme štvorcami lístkového cesta.
1.
2.
3.
4. Tekvicu nakrájajte na kocky.
5. Tekvicu naaranžujte do formičiek.
6. Pridajte nakrájané huby a nakrájané varené gaštany.
4.
5.
6.
7. Pridáme kozí syr.
8. Povrch pokvapkajte medom.
9. Posypte nasekanými vlašskými orechmi.
7.
8.
9.
10. V ponuke rúry vyberte položku Cook4, nastavte čas na 30 minút a začnite piecť.
11. Plech s formami umiestnite na úroveň 1 a morčacie plátky, zemiakové placky a koláč na ostatné úrovne.
12. Po upečení podávajte minipiecky, koláč nechajte vychladnúť a morčacie a zemiakové placky nechajte teplé, aby ste ich mohli podávať ako druhý chod.
10.
11.
12.
13. Mini koláčiky vyberte z plechoviek a ozdobte vianočnými dekoráciami.
13.